Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از برگزاری «دومین جشنواره بیمارستان بهره‌ور» با محوریت مدیریت هوشمند بیماری کرونا در روز سه‌شنبه ۲۸ بهمن به منظور معرفی و تجلیل از دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مدیریت بحران کرونا خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمود خدادوست با بیان اینکه در این جشنواره از اقدامات برجسته و دستاوردهای مجموعه بیمارستان‌های دانشگاه تقدیر می‌شود، گفت: دومین جشنواره بیمارستان بهره‌ور، بستری برای تبادل تجربیات و یادگیری و هم‌اندیشی در زمینه مدیریت کرونا در سطح دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و نظام سلامت کشور خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین از رونمایی نسل پنجم سامانه مدیریت هوشمند بیمارستانی (HIM)در این جشنواره خبر داد و گفت: در نسل پنجم سامانه هوشمند بیمارستانی بر افزایش کاربردپذیری و قابلیت‌های سامانه تمرکز بیشتری شده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه محورهای این جشنواره بر بیماری کرونا متمرکز است، تعامل و جلب رضایت‌گیرندگان خدمات در همه‌گیری کرونا، حفظ و ارتقای کیفیت مراقبت و درمان مبتلایان کرونا، جلب مشارکت و تعامل موثر با خیرین سلامت، مدیریت اثربخش دارو و لوازم پزشکی در همه‌گیری کرونا، تداوم آموزش بالینی موثر در همه‌گیری کرونا، انجام پژوهش‌های کاربردی در همه‌گیری کرونا، بهره‌گیری از خدمات الکترونیکی در همه‌گیری کرونا، مدیریت بهینه منابع و مصارف در همه‌گیری کرونا و معرفی ابتکارات و تجربیات بیمارستان‌ها در مدیریت کرونا را از اصلی‌ترین محورهای این جشنواره عنوان کرد.

دکتر خدادوست یادآور شد: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به عنوان یکی از دانشگاه‌های علوم پزشکی سرآمد کشور از آغاز همه‌گیری کرونا در حوزه پیشگیری، تشخیص و درمان بیماران و ارائه خدمات سلامت به مردم استان تهران پیشتاز بوده است.

 وی ادامه داد: در زمینه مدیریت بحران کرونا با توجه به گستره جغرافیایی و جمعیتی تحت پوشش دانشگاه در حوزه ارایه خدمات بهداشتی و درمانی مسئولیت بزرگی بر عهده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قرار داشته است.

بنا بر گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر خدادوست تاکید کرد: مراکز بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بسیج کردن تمام ظرفیت‌های موجود، در کنار سایر ارکان نظام سلامت در راستای حفظ سلامت جامعه و درمان مبتلایان به بیماری کرونا، ماموریت خود را به بهترین روش ممکن محقق کرده و بارها مورد تقدیر مقامات کشوری قرار گرفته‌اند.  

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بيمارستان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی همه گیری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۹۳۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در نمایشگاه علوم آزمایشگاهی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، غلامرضا حمزه‌لو در حاشیه برگزاری پانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران، گفت: نمایشگاهی که امسال در کنگره برپا شده مانند سنوات گذشته مورد استقبال وسیع شرکت‌های داخلی و خارجی قرار گرفته است به نحوی که بیش از ۲۱۰ شرکت در این نمایشگاه حضور داشتند.

وی افزود: در حوزه آزمایشگاه‌های پزشکی این نمایشگاه شناخته شده است و همکاران از سراسر کشور برای حضور در کنگره و نمایشگاه شرکت داشتند، که شرکت‌های دانش بنیان از داخل کشور نیز در نمایشگاه حضور داشتند و محصولات خوبی را ارائه کردند.

حمزه‌لو با اشاره به رونمایی که در نمایشگاه امسال انجام شد، اضافه کرد: در این کنگره از دستگاهی که تحول عمده‌ای را در حوزه آزمایشگاه و میکروب شناسی ایجاد کرد رونمایی شد، این دستگاه بر اساس طیف سنجی کار می‌کند و در زمان بسیار کوتاه بدون آماده سازی اولیه و مواد مصرفی، عوامل میکروبی و باکتریایی را شناسایی و در روند درمان و بستری شدن کمک قابل توجهی می‌کند.

دبیر اجرایی پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران درباره اینکه راهکار برون رفت مهاجرت آزمایشگاهیان، بیان کرد: در سنوات اخیر موج مهاجرت در تمام رشته‌های پزشکی زیاد شده است و افراد مستعد که امکانات و پتانسیل کار کردن را دارند به دلیل مشکلات عدیده، مهاجرت می‌کنند.

حمزه‌لو افزود: اگر اتفاقاتی در حوزه آموزش این افراد بیافتد و مسیر تحصیل در علوم آزمایشگاهی کوتاه شود انگیزه این افراد برای ماندن بیشتر خواهد شد.

وی توصیه کرد: باید به حوزه آزمایشگاه‌ها توجه ویژه شود چرا که یکی از بخش‌های مهم در نظام سلامت هستند و بسیاری از تشخیص‌ها بدون آزمایشگاه امکان پذیر نیست.

دبیر اجرایی پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران گفت: باید در تمام حوزه‌ها مانند تربیت نیروی انسانی، تأمین کیت، مواد و تجهیزات توجه شود تا بتوان از مهاجرت آزمایشگاهیان جلوگیری کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آتش‌سوزی لنج در هرمز سه فوتی بر جای گذاشت
  • دانشگاه شهید بهشتی ،دانشجویان آمریکایی اخراجی را بورسیه می‌کند
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در نمایشگاه علوم آزمایشگاهی
  • ۲ مصدوم در حادثه انفجار گاز در اهواز
  • بهره‌برداری از بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی رشت از مطالبات نظام سلامت است
  • بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی برگزار شد
  • تصویب راه‌اندازی دانشکده خانواده در دانشگاه‌های شهید بهشتی و شریف همچنین تهران
  • برگزاری اردوی جهادی در روستا‌های بخش روداب سبزوار
  • ۵ مصدوم در پی انحراف از جاده خودرو در محور آبادان به اهواز
  • آموزش علوم پزشکی از کلاس درس تا عرصه