Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، دکتر مهرزاد لطفی رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در نشست روزانه ستاد دانشگاهی مدیریت بیماری کووید ۱۹، اظهار کرد: با توجه به نامه رییس سازمان اداری و استخدامی کشور و معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت کشور، از ابتدای آبان، محدودیت‌های هوشمند کرونایی در دستگاه‌های اجرایی آغاز می‌شود که دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز از این امر مستثنی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به پیشتازی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در امر واکسیناسیون کروناویروس در کشور از زمان تحویل تا تلقیح و تلاش حداکثری برای ایجاد زیرساخت‌های گسترده دسترسی عمومی به واکسن، افزود: لازم است کارکنانی که تاکنون موفق به دریافت واکسن نشده اند، هر چه سریع‌تر برای این امر اقدام کنند تا مشمول قانون محدودیت‌های هوشمند در محل کار نشوند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، ایمن سازی گسترده اعضای جامعه به کمک واکسیناسیون را راهکار عملیاتی کنترل و مهار کروناویروس دانست و تصریح کرد: مردم با دریافت واکسن کروناویروس و رعایت کامل شیوه نامه‌های بهداشتی در برابر این بیماری، می‌توانند در مبارزه با کروناویروس و کنترل این بیماری در کشور مشارکت داشته باشند.

دکتر لطفی با اشاره به افزایش ایمنی افرادی که واکسینه شده اند، از افرادی که تاکنون موفق به دریافت واکسن نشده اند خواست تا برای پیشگیری از ابتلا به نوع شدید بیماری و حتی مرگ ناشی از آن، دریافت واکسن علیه کروناویروس را به تاخیر نیندازند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز آغاز فصل سرما و احتمال شروع موج ششم بیماری در کشور را دیگر مواردی برشمرد که ضرورت تسریع در واکسینه شدن در برابر این بیماری را افزایش می‌دهد.

او با اعلام افزایش تعداد مراجعه مردم برخی شهرستان‌ها به مراکز ۱۶ ساعته تشخیص و درمان سرپایی کرونا افزود: کروناویروس در کمین افراد سهل انگار است، بنابراین برای دوری از افتادن به دام این ویروس خطرناک لازم است پس از دریافت واکسن علیه این بیماری نیز شیوه نامه‌های بهداشتی را رعایت کرده و خود را برای حفظ سلامت خانواده و مردم جامعه مسئول بدانیم.

دکتر لطفی همچنین ظرفیت تخت‌های ویژه و عادی بیمارستان‌های استان، چگونگی فعالیت مراکز منتخب درمان سرپایی کروناویروس، میزان مراجعه به این مراکز و آخرین اقدامات کارگروه‌های مختلف ستاد دانشگاهی را بررسی کرد.

همچنین در این نشست رییس دانشگاه به مناسبت تقارن هفته وحدت و میلاد رسول اکرم (ص) و تشویق مردم به دریافت واکسن علیه کروناویروس، دستور اهدای روزانه ۵ دستگاه دوچرخه به قید قرعه به دریافت کنندگان واکسن از روز پنج شنبه ۲۹ مهر تا یکشنبه دوم آبان در مراکز واکسیناسیون شیراز را صادر کرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واکسن کرونا مبتلایان به کرونا دانشگاه علوم پزشکی دریافت واکسن رییس دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۵۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟

وزارت حج و عمره عربستان، دستورالعمل‌ها و توصیه‌ های بهداشتی حج امسال را که شامل ایمن‌ سازی در برابر برخی بیماری‌ها است، ابلاغ کرد.

به گزارش مهر، بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ۱۲ درصد شرکت‌کنندگان قرآنی مدرک دریافت می‌کنند
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • تسریع در اجرای قانون جوانی جمعیت نیازمند همراهی جدی دستگاه‌هاست
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد