Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، در این بسته خبری درباره اظهار نظر جنجالی وزیر علوم درباره ادغام دانشگاه های وزارت علوم و بهداشت و زیرساخت‌های لازم حمل و نقل هوشمند در کشور گفته ایم.

جنجال بر سر ادغام آموزش پزشکی در وزارت علوم/ اظهارنظر آقای وزیر صدای مجلس و جامعه پزشکی را در آورد

جدایی آموزش پزشکی از وزارت بهداشت موضوعی است که از وزیر علوم آن را مطرح کرد که جنجال‌های بسیاری به دنبال داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چرا تغییر سرفصل دروس دانشگاهی اهمیت دارد؟

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور درباره اهمیت تغییر سرفصل دروس دانشگاهی توضیحاتی را ارائه کرد.

درمان پوکی استخوان با فناوری نانو

یک ایده پرداز گفت: در صورت دریافت حمایت‌های مالی می‌توانیم پوکی استخوان را در کوتاه‌ترین زمان ممکن با استفاده از فناوری نانو درمان کنیم.

آغاز تزریق دوز یادآور سالمندان دریافت کننده واکسن اسپوتنیک و آسترازنكا

معاون بهداشت وزیر بهداشت در نامه ای دستور تزریق دوز یادآور سالمندان بالای ۶۰ دریافت کننده واکسن اسپوتنیک یا آسترازنكا را صادر کرد.

اینترنت نسل ۵؛ زیرساختی برای هوشمند کردن حمل و نقل پیشرفته

ستاد توسعه فناوری‌های حوزه فضایی و حمل و نقل پیشرفته گفت: تنها اینترنت نسل ۵ می‌تواند پاسخگوی سرعت و عملکرد حمل و نقل پیشرفته در کشور باشد.

تولید یک مکمل غذایی برای مقابله با ویروس کرونا

متخصصان بیست و هفتمین مرکز علمی وزارت دفاع روسیه یک مکمل غذایی به نام «کوپاد» را ثبت کرده اند که برای جلوگیری از کووید-۱۹ استفاده می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پربازدیدهای امروز پربازدیدترین اخبار حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۲۳۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید تضمینی گندم به بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن رسید

سهراب سهرابی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار امسال مجموع سطح زیرکشت گندم ۶ میلیون هکتار است که ۲ میلیون هکتار آن مربوط به گندم آبی و ۴ میلیون هکتار گندم دیم است.

به گفته او، اولین برداشت خوشه های طلایی گندم در هفته اول فروردین از استان های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، جنوب کرمان آغاز شد و همچنان استان های خوزستان، ایلام و جنوب استان فارس اضافه شدند.

سهرابی ادامه داد: بنابر آمار از ابتدای فصل برداشت تاکنون بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن گندم از کشاورزان خریداری شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۰ درصد رشد داشته است، هرچند درصدی از افزایش تولید بدلیل آن است که برداشت نسبت به سال قبل ۱۰ روز زودتر آغاز شده است.

مجری طرح گندم با بیان اینکه بیش از ۱۱۵۰ مرکز خرید آماده دریافت گندم از کشاورزان هستند، افزود: ۲۱ هزار کمباین آماده برداشت گندم هستند و در مناطق معتدل و سرد کشور عملیات داشت و مبارزه با بیماری و کودپاشی مزارع ادامه دارد.

او با بیان‌ اینکه ریالی از مطالبات گندمکاران پرداخت نشده است، گفت: وزارت جهاد پیگیری لازم برای دریافت وجوه کشاورزان را انجام داده است, براین اساس سازمان برنامه و بودجه و وزارت اقتصاد باید اقدامات لازم را انجام دهد تا هرچه سریع تر بودجه را در اختیار وزارت جهاد قرار دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • خرید تضمینی گندم به بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن رسید
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت آفریقا
  • مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال اعمال می‌شود
  • رقابت ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا
  • پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • مصوبه ارائه خدمات پزشکی رایگان به کودکان زیر ۷ سال ابلاغ شد